#viral Instagram Story & Photos & Videos

viral - 15.3m posts

Advertisements

Advertisements

  • READY STOCK
    🔥READY STOCK🔥
    STOCK PANAS2 uuuoolsss 🔥
    .
    .
    LETS GIRDLE TONGGEK FUHH by @nursajat02 💃
    RM120.00 .
    LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨MEMPUNYAI colour 😍😍😍
    BLACK . ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
    ✅mempunyai 2 tertulang utk supports tulang anda
    ✅material kainyg sangat berkualiti
    ✅sesuai utk mereka YG nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
    ✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
    ✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
    ✅harga mampu milik
    ✅ia tak kan bergulung!!!
    ✅mudah di pakai @ di buka...
    ✅& dia memang bagus utk mendapat pinggul yg tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu ia jugak membuat kita lebih YAKIN dgn body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽
    ✅mempunyai saiz M & L
    .
    Whatsapp 📲 0176798265 ffarah
    IG : @bengkung .nursajat
    .
    #girdletonggekfuhh #girdletonggek #sajat #girdlesajat #viral #hariraya #bodymeletop #bengkungsajat
  • READY STOCK
🔥READY STOCK🔥 
STOCK PANAS2 uuuoolsss 🔥
.
.
LETS GIRDLE TONGGEK FUHH by @nursajat02 💃
RM120.00 .
LET’S GIRLDE TONGGEK FUHH 🤞🏼💨💨MEMPUNYAI colour 😍😍😍
BLACK . ✅mempunyai 6 magnet pecahan lemak🔥
✅mempunyai 2 tertulang utk supports tulang anda
✅material kainyg sangat berkualiti
✅sesuai utk mereka YG nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
✅bila memakainya,ia tak akan nampak garisan girdle tersebut di permukaan pakaian
✅mudah di cuci(pakai tangan jer)
✅harga mampu milik
✅ia tak kan bergulung!!!
✅mudah di pakai @ di buka...
✅& dia memang bagus utk mendapat pinggul yg tonggek,cantik,lentik,menarik,lepas tu ia jugak membuat kita lebih YAKIN dgn body kita bila menyarung girdle ini!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽
✅mempunyai saiz M & L
.
Whatsapp 📲 0176798265 ffarah 
IG : @bengkung.nursajat
.
#girdletonggekfuhh #girdletonggek #sajat #girdlesajat #viral #hariraya #bodymeletop #bengkungsajat
  •  0  0 2 hours ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Menyesal gila weh tak grab banyak2 kaler hari ru!
    Tinggal berapa je lagii
    Lepas ni memang Hq tak restock dah kaler2 ni semua :( Banyak2 lipmatte kat pasaran,Sobella paling best!
    Tahan lama,tak kering bibir Boleh merawat pulak tu

    Tak senang duduk sis kalau tak sempat nak grab salah satu
    Try dulu,baru tahu!

    So sape nak tak payah tunggu habis stock baru nyesal..
    Whatsapp laju2 0197696858

    #sobellanilai #sobellalipmatte #lipmattebest #tipsmakeupsimple
    #viral #final
  • Menyesal gila weh tak grab banyak2 kaler hari ru!
Tinggal berapa je lagii
Lepas ni memang Hq tak restock dah kaler2 ni semua :( Banyak2 lipmatte kat pasaran,Sobella paling best!
Tahan lama,tak kering bibir  Boleh merawat pulak tu

Tak senang duduk sis kalau tak sempat nak grab salah satu
Try dulu,baru tahu!

So sape nak tak payah tunggu habis stock baru nyesal..
Whatsapp laju2 0197696858

#sobellanilai  #sobellalipmatte #lipmattebest #tipsmakeupsimple
#viral #final
  •  0  0 2 hours ago

Advertisements