#nutsinus Instagram Story & Photos & Videos

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Griffith Park
  • For dozen of years I used to wonder what was the purpose of that particular (un)finished business in my life. I used to crave for a closing, one proper ending.
    .
    I’ve been through all those kinda phases: from duly denial - pain and guilt - linger anger - accommodating bargaining - darkest depression - before finally come to acceptance.
    .
    All those efforts only to search for its meaning again and again and just after acceptance I eventually come up with a conclusion:
    .
    Coz I’ve been too comfortable with myself, my life, and loved ones around me, it has to be something to keep being challenging for a β€œwake up call”.
    .
    A wake up call to get up and do better every single day; to be enough but always spare rooms for improvements; to turn obstacles into opportunities, to fully optimise my self potentials & capabilities.
    .
    As soon as I get the meaning of it all, I let go of the past and not obsessed with a proper ending anymore. I’m done with the (un)finished business for quite long time now.
    .
    It doesn’t do harm any longer. No hurt feeling, no discontent anymore. In fact, it doesn’t even matter. Coz what really matters now is that I live my life to the fullest.
    .
    And dance along with a rhythm of dreams, fantasy, and reality.
    .
    Thursday, 27 September 2018
    Nuniek Tirta Ardianto
    .
    #nutsays #nutsthoughts #nutswisdom #nutslyfe #nutstyle #nutsinus #nutsinla #griffithpark #lalaland #lalalanders #losangeles #california #america #la #usa
  • For dozen of years I used to wonder what was the purpose of that particular (un)finished business in my life.  I used to crave for a closing, one proper ending.
.
I’ve been through all those kinda phases: from duly denial - pain and guilt - linger anger - accommodating bargaining - darkest depression - before finally come to acceptance.
.
All those efforts only to search for its meaning again and again and just after acceptance I eventually come up with a conclusion:
.
Coz I’ve been too comfortable with myself, my life, and loved ones around me, it has to be something to keep being challenging for a β€œwake up call”.
.
A wake up call to get up and do better every single day; to be enough but always spare rooms for improvements; to turn obstacles into opportunities, to fully optimise my self potentials & capabilities.
.
As soon as I get the meaning of it all, I let go of the past and not obsessed with a proper ending anymore. I’m done with the (un)finished business for quite long time now.
.
It doesn’t do harm any longer. No hurt feeling, no discontent anymore. In fact, it doesn’t even matter. Coz what really matters now is that I live my life to the fullest.
.
And dance along with a rhythm of dreams, fantasy, and reality.
.
Thursday, 27 September 2018
Nuniek Tirta Ardianto
.
#nutsays #nutsthoughts #nutswisdom #nutslyfe #nutstyle #nutsinus #nutsinla #griffithpark #lalaland #lalalanders #losangeles #california #america #la #usa
  •  56  1 27 September, 2018

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Griffith Park
  • β€œReal life doesn't always live up to the dreams in the movies, but that, in a way, is a great subject for a movie. And that's kind of what drove me with this: making a movie that was definitely informed by these idealized visions that you get from the old Hollywood musicals, but one in which hopefully you have to question a little bit whether real life lives up and what the give and take has to be.
    .
    These are characters who β€” and every character in the movie to a certain extent β€” has to negotiate the balance between dreams and reality, as we all do. To me, it's trying to say something about that. I find movies where the lovers wind up not together more romantic. When they wind up together, it's like you don't know what's going to happen after the movie . . . but these two will always be a perfect pair for me."
    .
    Damien Chazelle, writer and director @lalaland movie πŸ™ŒπŸ½πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸ½πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸ½
    .
    #nutsquote #nutslyfe #lalaland #lalalanders #nutsinus #nutsinla #griffithpark #california #losangeles #la #usa
  • β€œReal life doesn't always live up to the dreams in the movies, but that, in a way, is a great subject for a movie. And that's kind of what drove me with this: making a movie that was definitely informed by these idealized visions that you get from the old Hollywood musicals, but one in which hopefully you have to question a little bit whether real life lives up and what the give and take has to be.
.
These are characters who β€” and every character in the movie to a certain extent β€” has to negotiate the balance between dreams and reality, as we all do. To me, it's trying to say something about that. I find movies where the lovers wind up not together more romantic. When they wind up together, it's like you don't know what's going to happen after the movie . . . but these two will always be a perfect pair for me."
.
Damien Chazelle, writer and director @lalaland movie πŸ™ŒπŸ½πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸ½πŸ‘πŸΌπŸ™ŒπŸ½
.
#nutsquote #nutslyfe #lalaland #lalalanders #nutsinus #nutsinla #griffithpark #california #losangeles #la #usa
  •  39  0 27 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Griffith Park
  • β€œMba @nuniektirta tp kenapa tdk happy ending yaa.. mia nya nikah sm org lain? hehhe” @hakimahantariksa
    .
    Yes, banyak yang bertanya2 kenapa sih La La Land nggak happy ending? Kenapa malah nikah sama orang lain?
    .
    Banyak juga yang nggak suka film ini karena endingnya tidak memenuhi ekspektasi fantasi happily ever after.
    .
    Tapi justru itulah indahnya film ini buatku: bahwa perpisahan bukan berarti kita tidak bisa hidup bahagia selamanya tanpanya.
    .
    Sometimes you meet someone in your life who transforms you. The one who sets you on a path toward being who you dreamed you could be. And yet you must travel that path alone or with someone else. This concept is beautiful and heartbreaking and ultimately that's what this movie is all about.
    .
    PS: setelah ini aku akan post apa kata @lalaland movie director tentang ending film ini ya.
    .
    #nutsays #nutsthoughts #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #lalaland #lalalanders #lalalandmovie #us #la #losangeles #california #griffithpark #america
  • β€œMba @nuniektirta tp kenapa tdk happy ending yaa.. mia nya nikah sm org lain? hehhe” @hakimahantariksa
.
Yes, banyak yang bertanya2 kenapa sih La La Land nggak happy ending? Kenapa malah nikah sama orang lain?
.
Banyak juga yang nggak suka film ini karena endingnya tidak memenuhi ekspektasi fantasi happily ever after.
.
Tapi justru itulah indahnya film ini buatku: bahwa perpisahan bukan berarti kita tidak bisa hidup bahagia selamanya tanpanya.
.
Sometimes you meet someone in your life who transforms you. The one who sets you on a path toward being who you dreamed you could be. And yet you must travel that path alone or with someone else. This concept is beautiful and heartbreaking and ultimately that's what this movie is all about.
.
PS: setelah ini aku akan post apa kata @lalaland movie director tentang ending film ini ya.
.
#nutsays #nutsthoughts #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #lalaland #lalalanders #lalalandmovie #us #la #losangeles #california #griffithpark #america
  •  118  6 27 September, 2018

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Los Angeles, California
  • Kalian kayaknya mesra terus. Kalo lagi jalan2 gitu pernah BT2an nggak sih?
    .
    Oh ya tentu pernahlah hahaha. Nih liat, mukaku BT. Pagi2 kami jalan ambil mobil terus nyetir ke Mulholland Drive diem2an 😹
    .
    Aku tau suami paling nggak bisa kelaparan apalagi pagi2, dia pasti cranky πŸ˜… Malamnya udah kusiapin tuh chicken wing buat sarapan.
    .
    Eh paginya lupa nggak kebawa..
    .
    Tadinya dia mau sarapan yg di deket hotel, padahal jauh. Lagian kalopun balik ya mending ambil chicken wings yang di hotel kan.
    .
    Akhirnya gak jadi balik, langsung menyusuri Mulholland Drive yang berkabut. Dan ternyata pemirsa, naik2 ke puncak gunung, nggak ada yang jualan satupun..
    .
    Lukate Puncak Bogor, neng? 😹
    .
    Suasana mencair setelah suami kuberi sebotol minum yg kubawa untuk pelepas dahaga sekaligus pengganjal perut kelaparan πŸ˜…
    .
    Lesson learned: always keep his belly full and his balls empty 😹That’s the way to make him happy! *Awas jangan kebalik πŸ˜‚
    .
    #nutsays #nutstips #nutstory #nutsjourney #nutsdiary #nutsjournal #nutstravel #nutstrip #nutsinus #nutsinla #mulhollanddrive #losangeles
  • Kalian kayaknya mesra terus. Kalo lagi jalan2 gitu pernah BT2an nggak sih?
.
Oh ya tentu pernahlah hahaha. Nih liat, mukaku BT. Pagi2 kami jalan ambil mobil terus nyetir ke Mulholland Drive diem2an 😹
.
Aku tau suami paling nggak bisa kelaparan apalagi pagi2, dia pasti cranky πŸ˜… Malamnya udah kusiapin tuh chicken wing buat sarapan.
.
Eh paginya lupa nggak kebawa..
.
Tadinya dia mau sarapan yg di deket hotel, padahal jauh. Lagian kalopun balik ya mending ambil chicken wings yang di hotel kan.
.
Akhirnya gak jadi balik, langsung menyusuri Mulholland Drive yang berkabut. Dan ternyata pemirsa, naik2 ke puncak gunung, nggak ada yang jualan satupun..
.
Lukate Puncak Bogor, neng? 😹
.
Suasana mencair setelah suami kuberi sebotol minum yg kubawa untuk pelepas dahaga sekaligus pengganjal perut kelaparan πŸ˜…
.
Lesson learned: always keep his belly full and his balls empty 😹That’s the way to make him happy! *Awas jangan kebalik πŸ˜‚
.
#nutsays #nutstips #nutstory #nutsjourney #nutsdiary #nutsjournal #nutstravel #nutstrip #nutsinus #nutsinla #mulhollanddrive #losangeles
  •  138  4 25 September, 2018

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Dixie Hollywood Hotel
  • Pertanyaan yang paling sering ditanyakan selama posting @lalaland journey: siapa yang motret? Kalian sewa fotografer pribadi? πŸ˜…
    .
    Di hari pertama La La Land journey, sesuai permintaan suami, kami sewa private tour dan inilah penampakan sopir/guide/fotografernya :)
    .
    Sebenernya private tour itu bisa buat 6 orang makanya lumayan mahal ($570+tax). Tapi kami ngga rela berbagi momen dengan orang lain ;)
    .
    Tadinya kukira tournya 2 hari or at least 8 jam gitu. Ternyata cuma 4,5 jam, ke 8 tempat. Jadi masing2 nggak lebih dari 30 menit. πŸ˜…
    .
    Makanya di lain hari kami kembali lagi ke tempat2 yang kami sukai, berduaan. Nah kalau begitu, ada bala bantuan namanya tripod πŸ˜‰
    .
    PS: tarifnya belum termasuk tips. Karena suami suka jadi dikasih $50 karena standar tipping di sana sekitar 10%.
    .
    #nutsjournal #nutstory #nutsluv #nutslyfe #nutstrip #nutsinus #nutsinla #us #la #losangeles #california #lalaland #lalalanders
  • Pertanyaan yang paling sering ditanyakan selama posting @lalaland journey: siapa yang motret? Kalian sewa fotografer pribadi? πŸ˜…
.
Di hari pertama La La Land journey, sesuai permintaan suami, kami sewa private tour dan inilah penampakan sopir/guide/fotografernya :)
.
Sebenernya private tour itu bisa buat 6 orang makanya lumayan mahal ($570+tax). Tapi kami ngga rela berbagi momen dengan orang lain ;)
.
Tadinya kukira tournya 2 hari or at least 8 jam gitu. Ternyata cuma 4,5 jam, ke 8 tempat. Jadi masing2 nggak lebih dari 30 menit. πŸ˜…
.
Makanya di lain hari kami kembali lagi ke tempat2 yang kami sukai, berduaan. Nah kalau begitu, ada bala bantuan namanya tripod πŸ˜‰
.
PS: tarifnya belum termasuk tips. Karena suami suka jadi dikasih $50 karena standar tipping di sana sekitar 10%.
.
#nutsjournal #nutstory #nutsluv #nutslyfe #nutstrip #nutsinus #nutsinla #us #la #losangeles #california #lalaland #lalalanders
  •  65  4 24 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Dixie Hollywood Hotel
  • GIVEAWAY WINNER ANNOUNCEMENT
    .
    Akhir bulan lalu aku umumin giveaway oleh2 Amerika. Dan inilah pemenangnya. Selamat!
    .
    Terpilih 9 pemenang dari komen instagram maupun facebook. Swipe and tap for details 😊
    .
    DM alamat & notelp ya! Hadiah akan dikirim akhir bulan ini dan perkiraan tiba awal bulan depan.
    .
    Terima kasih untuk semua yang sudah berpartisipasi πŸ™πŸ½πŸ˜˜
    .
    #nutsgiveaway #nutslyfe #nutsinus #nutstyle #nutsinla
  • GIVEAWAY WINNER ANNOUNCEMENT
.
Akhir bulan lalu aku umumin giveaway oleh2 Amerika. Dan inilah pemenangnya. Selamat!
.
Terpilih 9 pemenang dari komen instagram maupun facebook. Swipe and tap for details 😊
.
DM alamat & notelp ya! Hadiah akan dikirim akhir bulan ini dan perkiraan tiba awal bulan depan.
.
Terima kasih untuk semua yang sudah berpartisipasi πŸ™πŸ½πŸ˜˜
.
#nutsgiveaway #nutslyfe #nutsinus #nutstyle #nutsinla
  •  138  10 24 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Santa Monica Pier
  • What a Wonderful World
    🎡
    I see trees of green,
    red roses too
    I see them bloom
    for me and you
    And I think to myself
    what a wonderful world
    🎡
    I see skies of blue
    and clouds of white
    The bright blessed day
    the dark sacred night
    And I think to myself
    what a wonderful world
    🎡
    The colors of the rainbow
    so pretty in the sky
    Are also on the faces
    of people going by
    I see friends shaking hands
    saying how do you do
    They're really saying
    I love you
    🎡
    I hear babies crying,
    I watch them grow
    They'll learn much more
    than I'll never know
    And I think to myself
    what a wonderful world
    Yes I think to myself
    what a wonderful world...
    🎡
    Santa Monica Pier
    07 September 2018
    ❀️
    One of my fave songs
    in one of my fave places
    with my most fave person
    ❀️
    #nutstyle #nutslyfe #nutsong #nutsluv #nutsplace #nutstrip #nutsinus #nutsinla #la #usa #santamonica #santamonicapier #losangeles #california #america #whatawonderfulworld #song
  • What a Wonderful World
🎡
I see trees of green,
red roses too
I see them bloom
for me and you
And I think to myself
what a wonderful world
🎡
I see skies of blue
and clouds of white
The bright blessed day
the dark sacred night
And I think to myself
what a wonderful world
🎡
The colors of the rainbow
so pretty in the sky
Are also on the faces
of people going by
I see friends shaking hands
saying how do you do
They're really saying
I love you
🎡
I hear babies crying,
I watch them grow
They'll learn much more
than I'll never know
And I think to myself
what a wonderful world
Yes I think to myself
what a wonderful world...
🎡
Santa Monica Pier
07 September 2018
❀️
One of my fave songs
in one of my fave places
with my most fave person
❀️
#nutstyle #nutslyfe #nutsong #nutsluv #nutsplace #nutstrip #nutsinus #nutsinla #la #usa #santamonica #santamonicapier #losangeles #california #america #whatawonderfulworld #song
  •  46  0 23 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Santa Monica Pier
  • It felt magical to be back here, on the same date as the first time I stepped my feet at this Santa Monica 66 end of trail, exactly 5 years back then (see the old pics I originally posted on my path - oh btw, goodbye Path πŸ‘‹πŸΌ)
    .
    Ajaib rasanya kembali berada di sini, di hari yang sama ketika pertama kali aku menginjakkan kaki di ujung jalan rute 66 Santa Monica, tepat 5 tahun yang lalu (lihat foto2 jadul yang awalnya aku posting di Path - ngomong2, selamat tinggal Path πŸ‘‹πŸΌ)
    .
    #nutstory #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #us #la #usa #santamonica #route66 #cali
  • It felt magical to be back here, on the same date as the first time I stepped my feet at this Santa Monica 66 end of trail, exactly 5 years back then (see the old pics I originally posted on my path - oh btw, goodbye Path πŸ‘‹πŸΌ)
.
Ajaib rasanya kembali berada di sini, di hari yang sama ketika pertama kali aku menginjakkan kaki di ujung jalan rute 66 Santa Monica, tepat 5 tahun yang lalu (lihat foto2 jadul yang awalnya aku posting di Path - ngomong2, selamat tinggal Path πŸ‘‹πŸΌ)
.
#nutstory #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #us #la #usa #santamonica #route66 #cali
  •  68  2 23 September, 2018

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • The Lighthouse Cafe
  • 10. The Lighthouse Cafe, Hermosa (Part 10 of 10 my @lalaland journey - oh wait! I just realized actually there are supposed to be 11! πŸ™Š)
    .
    The Lighthouse Cafe ini terletak di 30 Pier Ave, persis di depan Hermosa Beach Pier yang aku posting sebelum ini. Untuk sampai ke sini, suami menyetir 1,5 jam dari hotel kami di area Hollywood. πŸš—
    .
    Di sinilah semasa PDKT Sebastian memperkenalkan jazz yang bener ke Mia dan meyakinkan dia bahwa aliran musik ini nggak boleh mati selama dia hidup. Kemudian di masa pacaran, Mia sudah menyukai jazz dan terlihat menikmati berdansa diiringi musik jazz πŸ’ƒπŸ½
    .
    Lucunya, waktu datang kan kami parkir persis di depan sign The Lighthouse Cafe seperti yang terlihat di scene La La Land (padahal tadinya hampir salah parkir di tempat yang agak jauh). Foto2 dululah ya di situ sebentar, kemudian ke dermaga mengejar sunset sebelum tenggelam (padahal ngga ada mataharinya juga). Baru habis itu balik lagi ke Lighthouse buat nonton jazz shownya. Ternyata, yang kami foto2 tadi itu adalah bagian belakangnya! πŸ˜… Tapi ya memang lebih menarik sih dibanding foto bagian depannya yang biasa aja (lihat foto ke-3). πŸ“Έ
    .
    #nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #hermosa #hermosabeach #hermosacity #hermosabeachpier #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory #lighthouse #thelighthousecafe
  • 10. The Lighthouse Cafe, Hermosa (Part 10 of 10 my @lalaland journey - oh wait! I just realized actually there are supposed to be 11! πŸ™Š)
.
The Lighthouse Cafe ini terletak di 30 Pier Ave, persis di depan Hermosa Beach Pier yang aku posting sebelum ini. Untuk sampai ke sini, suami menyetir 1,5 jam dari hotel kami di area Hollywood. πŸš—
.
Di sinilah semasa PDKT Sebastian memperkenalkan jazz yang bener ke Mia dan meyakinkan dia bahwa aliran musik ini nggak boleh mati selama dia hidup. Kemudian di masa pacaran, Mia sudah menyukai jazz dan terlihat menikmati berdansa diiringi musik jazz πŸ’ƒπŸ½
.
Lucunya, waktu datang kan kami parkir persis di depan sign The Lighthouse Cafe seperti yang terlihat di scene La La Land (padahal tadinya hampir salah parkir di tempat yang agak jauh). Foto2 dululah ya di situ sebentar, kemudian ke dermaga mengejar sunset sebelum tenggelam (padahal ngga ada mataharinya juga). Baru habis itu balik lagi ke Lighthouse buat nonton jazz shownya. Ternyata, yang kami foto2 tadi itu adalah bagian belakangnya! πŸ˜… Tapi ya memang lebih menarik sih dibanding foto bagian depannya yang biasa aja (lihat foto ke-3). πŸ“Έ
.
#nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #hermosa #hermosabeach #hermosacity #hermosabeachpier #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory #lighthouse #thelighthousecafe
  •  68  2 21 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Hermosa Beach, California
  • Hermosa Beach is a beachfront city in Los Angeles County, California, United States. Its population was 19,506 at the 2010 census. The city is located in the South Bay region of the greater Los Angeles area and is one of the three Beach Cities.
    .
    Hermosa Beach is bordered by the other two, Manhattan Beach to the north and Redondo Beach to the south and east. The city's beach is popular for sunbathing, beach volleyball, surfing, paddleboarding and bars. The city itself extends only about 15 blocks from east to west and 40 blocks from north to south, with the Pacific Coast Highway running down the middle.
    .
    Situated on the Pacific Ocean, Hermosa's average temperature is 70Β Β°F (22Β Β°C) in the summer and 55Β Β°F (13Β Β°C) in the winter. Westerly sea breezes lessen what can be high summertime temperatures in Los Angeles and elsewhere in the county and help keep the smog away 360 days of the year.
    .
    A paved path, called The Strand, runs along Hermosa's beach from Torrance Beach in the south approximately twenty miles north to Santa Monica. The Hermosa Beach pier is at the end of Pier Avenue, which is one of the beach community's main shopping, eating and partying areas.
    .
    Source: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hermosa_Beach,_California
    .
    #nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #hermosa #hermosabeach #hermosacity #hermosabeachpier #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory
  • Hermosa Beach is a beachfront city in Los Angeles County, California, United States. Its population was 19,506 at the 2010 census. The city is located in the South Bay region of the greater Los Angeles area and is one of the three Beach Cities.
.
Hermosa Beach is bordered by the other two, Manhattan Beach to the north and Redondo Beach to the south and east. The city's beach is popular for sunbathing, beach volleyball, surfing, paddleboarding and bars. The city itself extends only about 15 blocks from east to west and 40 blocks from north to south, with the Pacific Coast Highway running down the middle.
.
Situated on the Pacific Ocean, Hermosa's average temperature is 70Β Β°F (22Β Β°C) in the summer and 55Β Β°F (13Β Β°C) in the winter. Westerly sea breezes lessen what can be high summertime temperatures in Los Angeles and elsewhere in the county and help keep the smog away 360 days of the year.
.
A paved path, called The Strand, runs along Hermosa's beach from Torrance Beach in the south approximately twenty miles north to Santa Monica. The Hermosa Beach pier is at the end of Pier Avenue, which is one of the beach community's main shopping, eating and partying areas.
.
Source: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hermosa_Beach,_California
.
#nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #hermosa #hermosabeach #hermosacity #hermosabeachpier #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory
  •  41  2 20 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Hermosa Beach Pier
  • 9. Hermosa Beach Pier (Part 9 of 10 @lalaland journey)
    .
    Dermaga pantai Hermosa ini adanya di Southern California, sekitar sejam nyetir dari Hollywood area.
    .
    Dibangun sejak 1904 awalnya murni kayu semua. Tapi tahun 1913 sebagian hancur kesapu ombak jadi kemudian dihancurkan total, ganti yang baru sekalian.
    .
    Panjang dermaga 300m menjorok ke laut, dan jalannya diaspal. Di ujung dermaga banyak orang mancing ikan, dan pada dapatnya buanyak bangettt, takjub deh 🎣
    .
    Di sekitar dermaga ada banyak cafe2 tempat nongkrong yang asik, salah satunya Lighthouse Cafe yang nanti akan aku bahas juga :)
    .
    Sayangnya waktu kami ke sini pas mendung ga ada matahari, hikss 😰 Padahal sunset di sini bagus banget lho, kayak waktu Sebastian nyanyi City of Stars... ✨
    .
    #nutstory #nutsjournal #nutsplace #nutstravel #nutsinus #nutsinla #la #losangeles #hermosa #hermosabeach #pier #hermosabeachpier #us #lalaland #lalalanders
  • 9. Hermosa Beach Pier (Part 9 of 10 @lalaland journey)
.
Dermaga pantai Hermosa ini adanya di Southern California, sekitar sejam nyetir dari Hollywood area.
.
Dibangun sejak 1904 awalnya murni kayu semua. Tapi tahun 1913 sebagian hancur kesapu ombak jadi kemudian dihancurkan total, ganti yang baru sekalian.
.
Panjang dermaga 300m menjorok ke laut, dan jalannya diaspal. Di ujung dermaga banyak orang mancing ikan, dan pada dapatnya buanyak bangettt, takjub deh 🎣
.
Di sekitar dermaga ada banyak cafe2 tempat nongkrong yang asik, salah satunya Lighthouse Cafe yang nanti akan aku bahas juga :)
.
Sayangnya waktu kami ke sini pas mendung ga ada matahari, hikss 😰 Padahal sunset di sini bagus banget lho, kayak waktu Sebastian nyanyi City of Stars... ✨
.
#nutstory #nutsjournal #nutsplace #nutstravel #nutsinus #nutsinla #la #losangeles #hermosa #hermosabeach #pier #hermosabeachpier #us #lalaland #lalalanders
  •  106  6 19 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • "You Are the Star" Mural
  • β€œYou Are The Star” Mural Story
    .
    Driving around Hollywood will expose you to a number of sights affiliated with the golden age of Hollywood and the collection of murals fits this category. The purpose of the murals is to immortalize the stars who have made up the rich history of the city.
    .
    Located at the southeastern corner of Hollywood Boulevard and Wilcox Avenue is the You Are The Star Mural. It was painted by Tom Suriya and features a colorful rendition of people sitting in a movie theatre, watching you.
    .
    This audience is special because it features famous faces like Humphrey Bogart, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, and Clark Gable. It is as if these famous folks are watching you on the big screen instead of the reverse.
    .
    It should also be noted that Fred Astaire and Ginger Rogers are dancing up the aisle in this imaginary theatre, enjoying a performance of their own. The mural is located four blocks west of Vine and six blocks east of Highland.
    .
    Other murals around Hollywood include The Hollywood High Mural, The Delores Del Rio Mural, multiple Legends of Hollywood Murals, The Spirits of the West Mural, as well as murals of Edward James Olmos, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Miles David, Tito Puente, and Anthony Quinn.
    .
    Read more: http://www.city-data.com/articles/Hollywood-Murals-You-Are-the-Star.html #ixzz5RYFoJShl
    .
    #nutsinfo #nutstips #nutstuff #nutstyle #nutslyfe #nutstrip #nutsinus #nutsinla #lalaland #lalalanders #hollywood #mural #youarethestarmural #america #losangeles #california #usa
  • β€œYou Are The Star” Mural Story
.
Driving around Hollywood will expose you to a number of sights affiliated with the golden age of Hollywood and the collection of murals fits this category. The purpose of the murals is to immortalize the stars who have made up the rich history of the city.
.
Located at the southeastern corner of Hollywood Boulevard and Wilcox Avenue is the You Are The Star Mural. It was painted by Tom Suriya and features a colorful rendition of people sitting in a movie theatre, watching you.
.
This audience is special because it features famous faces like Humphrey Bogart, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, and Clark Gable. It is as if these famous folks are watching you on the big screen instead of the reverse.
.
It should also be noted that Fred Astaire and Ginger Rogers are dancing up the aisle in this imaginary theatre, enjoying a performance of their own. The mural is located four blocks west of Vine and six blocks east of Highland.
.
Other murals around Hollywood include The Hollywood High Mural, The Delores Del Rio Mural, multiple Legends of Hollywood Murals, The Spirits of the West Mural, as well as murals of Edward James Olmos, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Miles David, Tito Puente, and Anthony Quinn.
.
Read more: http://www.city-data.com/articles/Hollywood-Murals-You-Are-the-Star.html#ixzz5RYFoJShl
.
#nutsinfo #nutstips #nutstuff #nutstyle #nutslyfe #nutstrip #nutsinus #nutsinla #lalaland #lalalanders #hollywood #mural #youarethestarmural #america #losangeles #california #usa
  •  37  3 19 September, 2018

Advertisements

  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • "You Are the Star" Mural
  • 8. β€œYou Are The Star” Mural (Part 8 of 10 my @lalaland journey)
    .
    Satu adegan penting di film La La Land adalah saat Mia jalan sendirian dari pesta setelah mobilnya diderek.. Dia melintasi mural ini dan mendengar lantunan piano, yang membuatnya berbelok masuk ke restoran. Di dalam dia melihat Sebastian main piano dan dipecat bosnya.
    .
    Nah di dunia nyata mural ini ada di area Hollywood, sedangkan restoran tempat Sebastian main piano aslinya ada di Burbank (lihat postinganku yang The Smoke House Restaurant).
    .
    Scene di filmya itu malam hari. Tapi kami ke sini siang hari bolong jadi pas lagi panas2nya. Mana pas jam istirahat kerja jadi macet dan dilihatin orang2 πŸ˜… Tapi gapapa fotonya jadi bagus toh? Cerah ceria, hehehe...
    .
    #nutstory #nutsjourney #la #nutsinus #nutsinla #usa #nutstyle #nutslyfe #nutstrip #lalalanders #lalaland #lalalandfashion #hollywood #california
  • 8. β€œYou Are The Star” Mural (Part 8 of 10 my @lalaland journey)
.
Satu adegan penting di film La La Land adalah saat Mia jalan sendirian dari pesta setelah mobilnya diderek.. Dia melintasi mural ini dan mendengar lantunan piano, yang membuatnya berbelok masuk ke restoran. Di dalam dia melihat Sebastian main piano dan dipecat bosnya.
.
Nah di dunia nyata mural ini ada di area Hollywood, sedangkan restoran tempat Sebastian main piano aslinya ada di Burbank (lihat postinganku yang The Smoke House Restaurant).
.
Scene di filmya itu malam hari. Tapi kami ke sini siang hari bolong jadi pas lagi panas2nya. Mana pas jam istirahat kerja jadi macet dan dilihatin orang2 πŸ˜… Tapi gapapa fotonya jadi bagus toh? Cerah ceria, hehehe...
.
#nutstory #nutsjourney #la #nutsinus #nutsinla #usa #nutstyle #nutslyfe #nutstrip #lalalanders #lalaland #lalalandfashion #hollywood #california
  •  40  1 19 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Angels Flight Railway
  • Angels Flight Railway History πŸ‘Ό
    .
    Angels Flight is a landmark 2 ft 6 in narrow gauge funicular railway in the Bunker Hill district of Downtown Los Angeles, California. It has two funicular cars, Sinai and Olivet, running in opposite directions on a shared cable on the 298 feet long inclined railway.The funicular has operated on two different sites, using the same cars and station elements. The original Angels Flight location, with tracks connecting Hill Street and Olive Street, operated from 1901 until it was closed in 1969, when its site was cleared for redevelopment.
    .
    The second Angels Flight location opened one half block south of the original location in 1996, with tracks connecting Hill Street and California Plaza. It was shut down in 2001, following a fatal accident, and took nine years to commence operations again. The railroad restarted operations on March 15, 2010.
    .
    It was closed again from June 10, 2011, to July 5, 2011, and then again after a minor derailment incident on September 5, 2013. The investigation of this 2013 incident led to the discovery of potentially serious safety problems in both the design and the operation of the funicular. Before the 2013 service suspension, the cost of a one-way ride was 50 cents (25 cents for Metro pass holders). After safety enhancements were completed, Angels Flight reopened for public service on August 31, 2017, now charging $1.00 for a one-way ride (50 cents for metro pass holders).
    .
    Although it was marketed primarily as a tourist novelty, it was frequently used by local workers to travel between the Downtown Historic Core and Bunker Hill. In 2015, the executive director of the nearby REDCAT arts center described the railroad as an important "economic link", and there was pressure for the city to fund and re-open the railroad.
    .
    Source: @wikipedia
    .
    #nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #la #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory #angelsflight #angelsflightrailway
  • Angels Flight Railway History πŸ‘Ό
.
Angels Flight is a landmark 2 ft 6 in narrow gauge funicular railway in the Bunker Hill district of Downtown Los Angeles, California. It has two funicular cars, Sinai and Olivet, running in opposite directions on a shared cable on the 298 feet long inclined railway.The funicular has operated on two different sites, using the same cars and station elements. The original Angels Flight location, with tracks connecting Hill Street and Olive Street, operated from 1901 until it was closed in 1969, when its site was cleared for redevelopment.
.
The second Angels Flight location opened one half block south of the original location in 1996, with tracks connecting Hill Street and California Plaza. It was shut down in 2001, following a fatal accident, and took nine years to commence operations again. The railroad restarted operations on March 15, 2010.
.
It was closed again from June 10, 2011, to July 5, 2011, and then again after a minor derailment incident on September 5, 2013. The investigation of this 2013 incident led to the discovery of potentially serious safety problems in both the design and the operation of the funicular. Before the 2013 service suspension, the cost of a one-way ride was 50 cents (25 cents for Metro pass holders). After safety enhancements were completed, Angels Flight reopened for public service on August 31, 2017, now charging $1.00 for a one-way ride (50 cents for metro pass holders).
.
Although it was marketed primarily as a tourist novelty, it was frequently used by local workers to travel between the Downtown Historic Core and Bunker Hill. In 2015, the executive director of the nearby REDCAT arts center described the railroad as an important "economic link", and there was pressure for the city to fund and re-open the railroad.
.
Source: @wikipedia
.
#nutsplace #nutsjournal #nutsjourney #nutstory #nutsinus #nutsinla #us #la #california #america #lalalanders #lalaland #lalalandstory #angelsflight #angelsflightrailway
  •  22  0 19 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Angels Flight Railway
  • 7. Angels Flight Railway (Part 7 of 10 my @lalaland journey)
    .
    Sama seperti scene di film waktu Mia dan Sebastian pacaran, dari Grand Central Market kami lanjut naik Angels Flight Railway.
    .
    Ini adalah semacam kereta mini yang menghubungkan Hill Street dan California Plaza. Relnya curam, justru itu yang unik.
    .
    Untuk naik Angels Flight ini langsung aja, bayarnya pas sudah turun di atas, $1 per orang sekali jalan. Kalo ngga mau bayar lagi ada tangga :)
    .
    Kami begitu sampai di atas, bayar terus minta turun lagi karena tournya lagi2 cuma ngedrop aja dengan alasan susah cari parkirnya πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ
    .
    Tapi gapapa kami jadi bisa naik keretanya berduaan aja sementara penumpang lain masih lihat2 pemandangan di atas (entah ada apa) 😁
    .
    #nutstory #nutsjourney #nutstravel #nutsluv #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #losangeles #california #america #usa #lalaland #lalalanders #lalalandmovie
  • 7. Angels Flight Railway (Part 7 of 10 my @lalaland journey)
.
Sama seperti scene di film waktu Mia dan Sebastian pacaran, dari Grand Central Market kami lanjut naik Angels Flight Railway.
.
Ini adalah semacam kereta mini yang menghubungkan Hill Street dan California Plaza. Relnya curam, justru itu yang unik.
.
Untuk naik Angels Flight ini langsung aja, bayarnya pas sudah turun di atas, $1 per orang sekali jalan. Kalo ngga mau bayar lagi ada tangga :)
.
Kami begitu sampai di atas, bayar terus minta turun lagi karena tournya lagi2 cuma ngedrop aja dengan alasan susah cari parkirnya πŸ™‡πŸ»β€β™€οΈ
.
Tapi gapapa kami jadi bisa naik keretanya berduaan aja sementara penumpang lain masih lihat2 pemandangan di atas (entah ada apa) 😁
.
#nutstory #nutsjourney #nutstravel #nutsluv #nutstyle #nutslyfe #nutsinus #nutsinla #losangeles #california #america #usa #lalaland #lalalanders #lalalandmovie
  •  81  6 19 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • Friends of the Rialto
  • This is supposed to be a movie theatre, named the Rialto, somewhere in Los Angeles. We see it three times in this movie: two very brief drive-by scenes, and one lengthy scene when Sebastian & Mia meet there on their first real date.
    .
    The first brief glimpse of this theatre comes just before the restaurant scene, after Sebastian has suggested to Mia that they see the movie "Rebel Without a Cause" at the theatre – since she admitted to him that she had never seen the classic film.
    .
    Mia drives past the theatre to take a look, noting the title of the film on the theatre's marque. And the final brief glimpse is a virtually identical scene, later in the movie in which she drives past the theatre again, only to see that it has closed down.
    .
    But the big scene shot here comes in between those two, where we see Sebastian waiting at the theatre, waiting to see if Mia shows upfor their informal date.
    .
    Mia has been out on a date at a restaurant with her current boyfriend, but at the last minute she decides to keep the date at the theatre with Sebastian, and happily runs out of the restaurant.
    .
    Sebastian is waiting inside, as the movie begins, hoping she will show up. Arriving late, Mia runs to the front of the darkened theatre, looking for Sebastian. They spot each other, and she sits next to him, as they watch the movie, and romantic feelings develop between them..
    .
    But just as things are beginning to heat up, the vintage film breaks, while they are watching the scene from "Rebel" that was filmed up at the Observatory. Mia suggests that they go there in person.
    .
    There are actually two different theatres named "The Rialto" in the Los Angeles area. One, which is NOT the theatre used in this film, is an old theatre in downtown L.A.'s Broadway Theatre district.
    .
    The Rialto Theatre in "La La Land" is the other Rialto Theatre, and the more famous of the two,Β  which opened as a combination vaudevill / movie house back in 1925. It's still there, familiar marquee and all. You will find it at 1023 Fair Oaks Ave, in South Pasadena, CA.
    .
    Source: https://www.seeing-stars.com/Locations/LaLaLand/22-TheRialtoTheatre.shtml
  • This is supposed to be a movie theatre, named the Rialto, somewhere in Los Angeles. We see it three times in this movie: two very brief drive-by scenes, and one lengthy scene when Sebastian & Mia meet there on their first real date.
.
The first brief glimpse of this theatre comes just before the restaurant scene, after Sebastian has suggested to Mia that they see the movie "Rebel Without a Cause" at the theatre – since she admitted to him that she had never seen the classic film.
.
Mia drives past the theatre to take a look, noting the title of the film on the theatre's marque. And the final brief glimpse is a virtually identical scene, later in the movie in which she drives past the theatre again, only to see that it has closed down.
.
But the big scene shot here comes in between those two, where we see Sebastian waiting at the theatre, waiting to see if Mia shows upfor their informal date.
.
Mia has been out on a date at a restaurant with her current boyfriend, but at the last minute she decides to keep the date at the theatre with Sebastian, and happily runs out of the restaurant.
.
Sebastian is waiting inside, as the movie begins, hoping she will show up. Arriving late, Mia runs to the front of the darkened theatre, looking for Sebastian. They spot each other, and she sits next to him, as they watch the movie, and romantic feelings develop between them..
.
But just as things are beginning to heat up, the vintage film breaks, while they are watching the scene from "Rebel" that was filmed up at the Observatory. Mia suggests that they go there in person.
.
There are actually two different theatres named "The Rialto" in the Los Angeles area. One, which is NOT the theatre used in this film, is an old theatre in downtown L.A.'s Broadway Theatre district.
.
The Rialto Theatre in "La La Land" is the other Rialto Theatre, and the more famous of the two,Β  which opened as a combination vaudevill / movie house back in 1925. It's still there, familiar marquee and all. You will find it at 1023 Fair Oaks Ave, in South Pasadena, CA.
.
Source: https://www.seeing-stars.com/Locations/LaLaLand/22-TheRialtoTheatre.shtml
  •  19  1 18 September, 2018
  • (@nuniektirta) Instagram Profile @nuniektirta
  • The Smoke House Restaurant
  • Ketika sedang berusaha keras menyamakan mimik akting Emma Stone sebagai Mia Dolan dan gagal total... πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
  • Ketika sedang berusaha keras menyamakan mimik akting Emma Stone sebagai Mia Dolan dan gagal total... πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ
  •  89  9 18 September, 2018