#lifestyleblogger Instagram Story & Photos & Videos

  • (@91___9k) Instagram Profile @91___9k
  • Don't let your hectic days make you forget how lovely these orange flowers 🍁
  • Don't let your hectic days make you forget how lovely these orange flowers 🍁
  •  485  21 20 November, 2018
  • (@suhanashohairi) Instagram Profile @suhanashohairi
  • Grand BlueWave Hotel Shah Alam
  • Hari Natal dan Tahun Baru dah nak dekat dah ni. Kalau tak ke mana-mana pada hari tu jom lah makan-makan dekat Grand BlueWave Hotel Shah Alam.
    Ada pelbagai menu menarik dan tentu lah sedap hasil air tangan cef berpengalam mereka untuk korang nikmati bersama insan-insan tersayang. Bermula dengan appertizer sampai lah ke dessert semua nya menyelerakan. Tak caya boleh tengok gambar-gambar dekat bawah ni.

    Oh ya korang boleh datang untuk bufet Hi-Tea atau pun dinner tau. Harga dan cara menempah seperti di bawah : 📌 Buffet Hi-Tea Hari Natal
    • 25 Disember 2018
    • 12.00 tengahari - 4.00 petang
    • Dewasa -RM 68.00
    • Warga Emas - RM 58.00+ (60 tahun & ke atas)
    • Kanak-kanak - RM 35.00+ 📌 Buffet Dinner Hari Natal
    • 24 Disember 2018
    • 6.30 petang - 10.30 malam
    • Dewasa -RM88.00
    • Kanak-kanak - RM44.00+ ------------------------------------------------------------------------------------ 📌 Buffet Hi-Tea Tahun Baru
    • 1 Januari 2019
    • 12.00 tengahari - 4.00 petang
    • Dewasa -RM 68.00+
    • Warga Emas - RM 58.00+ (60 tahun & ke atas)
    • Kanak-kanak - RM 35.00+ 📌 Buffet Dinner Tahun Baru
    • 31 Disember 2018
    • 6.30 petang - 10.30 malam
    • Dewasa -RM85.00+
    • Kanak-kanak - RM42.50+ ------------------------------------------------------------------------------------ ☏ 03-5511 8811 samb 2612 /2613
    ☏ 019-273 6801 / 029-275 7801
    .
    .
    .
    #anasuhanadotcom #blogggermalaysia #malaysianblogger #bloggerMY #bloggerkakimakan #lifestyleblogger #foodblogger #instagram #foodporn #foods #foodie #foodgasm #foodstagram #food #igers #instagram #picoftheday #photooftheday #like4likes #likeforlikes #likeforfollow #lfl 💛
  • Hari Natal dan Tahun Baru dah nak dekat dah ni. Kalau tak ke mana-mana pada hari tu jom lah makan-makan dekat Grand BlueWave Hotel Shah Alam. 
Ada pelbagai menu menarik dan tentu lah sedap hasil air tangan cef berpengalam mereka untuk korang nikmati bersama insan-insan tersayang. Bermula dengan appertizer sampai lah ke dessert semua nya menyelerakan. Tak caya boleh tengok gambar-gambar dekat bawah ni.

Oh ya korang boleh datang untuk bufet Hi-Tea atau pun dinner tau. Harga dan cara menempah seperti di bawah : 📌 Buffet Hi-Tea Hari Natal
• 25 Disember 2018
• 12.00 tengahari - 4.00 petang
• Dewasa -RM 68.00
• Warga Emas - RM 58.00+ (60 tahun & ke atas)
• Kanak-kanak - RM 35.00+ 📌 Buffet Dinner Hari Natal
• 24 Disember 2018
• 6.30 petang - 10.30 malam
• Dewasa -RM88.00
• Kanak-kanak - RM44.00+ ------------------------------------------------------------------------------------ 📌 Buffet Hi-Tea Tahun Baru
• 1 Januari 2019
• 12.00 tengahari - 4.00 petang
• Dewasa -RM 68.00+
• Warga Emas - RM 58.00+ (60 tahun & ke atas)
•  Kanak-kanak - RM 35.00+ 📌 Buffet Dinner Tahun Baru
• 31 Disember 2018
• 6.30 petang - 10.30 malam
• Dewasa -RM85.00+
• Kanak-kanak - RM42.50+ ------------------------------------------------------------------------------------ ☏ 03-5511 8811 samb 2612 /2613
☏ 019-273 6801 / 029-275 7801
.
.
.
#anasuhanadotcom #blogggermalaysia #malaysianblogger #bloggerMY #bloggerkakimakan #lifestyleblogger #foodblogger #instagram #foodporn #foods #foodie #foodgasm #foodstagram #food #igers #instagram #picoftheday #photooftheday #like4likes #likeforlikes #likeforfollow #lfl💛
  •  9  0 43 seconds ago
  • (@91___9k) Instagram Profile @91___9k
  • Sometimes, you should express your feeling through your potrait. Let the world know your skill at photography 🌇🌆🌃
  • Sometimes, you should express your feeling through your potrait. Let the world know your skill at photography 🌇🌆🌃
  •  490  38 23 November, 2018
  • (@missmollymoon) Instagram Profile @missmollymoon
  • Still shopping for holiday gifts for the guys? ⠀

    One thing Stephen always likes to have around is a couple of silicone wedding bands to wear to work & they gym. This bundle from @qalo would make a perfect stocking stuffer! 🎄🎄🎄 (obviously he got into his set before Christmas 🤷🏻‍♀️) ⠀

    Oh, and they’re not just for the guys, either—I got a set, too! #QALOring #QALOpartner


    Linked the the sets we got >>> http://liketk.it/2yJUh #liketkit @liketoknow .it #LTKholidaywishlist #LTKholidaygiftguide #LTKfit #LTKmens
  • Still shopping for holiday gifts for the guys? ⠀
⠀ 
One thing Stephen always likes to have around is a couple of silicone wedding bands to wear to work & they gym. This bundle from @qalo would make a perfect stocking stuffer! 🎄🎄🎄 (obviously he got into his set before Christmas 🤷🏻‍♀️) ⠀
⠀ 
Oh, and they’re not just for the guys, either—I got a set, too! #QALOring #QALOpartner
⠀
⠀
Linked the the sets we got >>> http://liketk.it/2yJUh #liketkit @liketoknow.it #LTKholidaywishlist #LTKholidaygiftguide #LTKfit #LTKmens
  •  1  1 1 minute ago
  • (@zollifestyle) Instagram Profile @zollifestyle
  • El Palacio de Hierro
  • Diciembre es de mis meses favoritos del año, su vibra, color y brillo me encantan... 🎅🎄
    y por supuesto las compras navideñas es de lo que más disfruto 🛍 ✨
  • Diciembre es de mis meses favoritos del año, su vibra, color y brillo me encantan... 🎅🎄
y por supuesto las compras navideñas es de lo que más disfruto 🛍 ✨
  •  100  7 3 hours ago