#diet Instagram Story & Photos & Videos

diet - 53.8m posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • BILA KITA DAH BERMULA, hari demi hari , minggu demi minggu, bulan demi bulan, adakah tiada perbezaan langsung ?? 😊😊😊
    .
    sebenarnya, ramai yg dh mula rasa perubahan pada diri bila mula jalani gaya hidup sihat, cumaaaaaaa , how we measure perubahan itu kurang tepat!
    .
    ❌ kita duk fokus kt KG, KG naik terus down dan sedih, sedangkan KG tu boleh jadi lemak boelh jadi otot boleh jadi air
    .
    ❌ duk harap org puji, dok harap org perasan kita punya perubahan, kita turun berat ni utk sape sebenarnya ?? hehe
    .
    ❌ duk compare result kuta dgn org lain, kenapa dia buat diet tu laju ja turun , kenapa dia buat diet tu nmpak kurus cepat je tpi cengkuk, ermm ntah la, asyik nak compare he huhuhu
    .
    ❌ lupa nk feel good, KG pada penimbang menutup segala perubahan yg rasa pada diri, menutup segala nikmat syukur , opsss 🤭
    .
    dapat sesuatu dr posting ini ? 🤗, tag kenalan ANDA yg sama2 nk turun berat 💪🏻
    .
    coach fatin, +60136767984 ❤️❤️❤️
  • BILA KITA DAH BERMULA, hari demi hari , minggu demi minggu, bulan demi bulan, adakah tiada perbezaan langsung ?? 😊😊😊
.
sebenarnya, ramai yg dh mula rasa perubahan pada diri bila mula jalani gaya hidup sihat, cumaaaaaaa , how we measure perubahan itu kurang tepat!
.
❌ kita duk fokus kt KG, KG naik terus down dan sedih, sedangkan KG tu boleh jadi lemak boelh jadi otot boleh jadi air
.
❌ duk harap org puji, dok harap org perasan kita punya perubahan, kita turun berat ni utk sape sebenarnya ?? hehe
.
❌ duk compare result kuta dgn org lain, kenapa dia buat diet tu laju ja turun , kenapa dia buat diet tu nmpak kurus cepat je tpi cengkuk, ermm ntah la, asyik nak compare he huhuhu
.
❌ lupa nk feel good, KG pada penimbang menutup segala perubahan yg rasa pada diri, menutup segala nikmat syukur , opsss 🤭
.
dapat sesuatu dr posting ini ? 🤗, tag kenalan ANDA yg sama2 nk turun berat 💪🏻
.
coach fatin, +60136767984 ❤️❤️❤️
  •  1  1 6 hours ago

  • 昨日のランチと今日のブランチ🍽

    にんじんしりしりが続くよいつまでも😂
    でも美味しいので無問題!! ゆで卵の半熟具合がいい。

    昨日12時にお昼食べて家に帰ったのが20時前くらい。
    間食しなかったんだけどやっぱりお腹が空いて、間食した時より多めに食べてしまったので堂々と間食する事にする。
    しかもパンが食べたくなって、体に正直にパンを食べたw

    因みに夜ご飯も同じようなメニュー。

    #ダイエット #pfcバランス #食トレ #diet #食べて痩せる #ストレスフリーダイエット
  • ⋆
昨日のランチと今日のブランチ🍽

にんじんしりしりが続くよいつまでも😂
でも美味しいので無問題!! ゆで卵の半熟具合がいい。

昨日12時にお昼食べて家に帰ったのが20時前くらい。
間食しなかったんだけどやっぱりお腹が空いて、間食した時より多めに食べてしまったので堂々と間食する事にする。 
しかもパンが食べたくなって、体に正直にパンを食べたw

因みに夜ご飯も同じようなメニュー。

#ダイエット#pfcバランス#食トレ #diet #食べて痩せる#ストレスフリーダイエット
  •  1  0 6 hours ago